FAMILIAR: Glass and Jewellery

Torben Jørgensen

”For at give glas form, skal man vide, hvad materialet kan og gerne vil. Glas har nogle iboende egenskaber, som man ikke kan gå op imod, uden at det giver sig udtryk i resultatet. Man er nødt til at betragte det som en samarbejdspartner med en egen vilje og formåen. Glasset kan selv. Man skal ikke manipulere det - blot hjælpe det.

For mig skal godt design ramme bredt - der ligger en stor tilfredsstillelse i at kunne skabe gode brugsting."

 

Jytte Mørch

"Jytte Mørch er grafisk uddannet fra Kunsthåndværker-skolen i København. Og på den baggrund laver hun i dag sin dybt originale glaskunst og billeder. Hun udstiller pastelmalerier af landskabet omkring os.

Glas er et fantastisk materiale at arbejde kunstnerisk med og fremstille sine værker igennem. Jyttes pastelmalerier af landskaber knytter an til den grafiske uddannelse, som hun holder fast i ved siden af arbejdet med glas."

 

Karin Mørch

"Jeg finder inspiration i det enkle udtryk. I kontrasten mellem lige og skæv.

Jeg ser skønheden i den geometriske verden, arkitekturen, naturfænomener, mine oplevelser med andre mennesker og kunstformer – musik, dans, ord og ikke mindst i glassets egne egenskaber. Egenskaber som transparens og de optiske forvrængninger – refleksioner af verden som jeg ser dem."

 

Therese Mørch-Jørgensen

"Jeg arbejder med objekter, smykker og installationer - jeg udforsker og udfordrer konventioner. 

Projekter varierer alt efter materiale og sted, hvilket åbner forskellige muligheder for at afsløre aktiviteter i forbindelse med interaktion og gestus.

Funktion bliver udforsket, manipuleret og ofte undergravet. Handlinger bliver eksemplificeret som størknede stillbilleder på vore tid."

 

Please reload

1/3
1/3
1/4
1/3
Kontakt
Åbningstider:

Galleriet er lukket i januar 2021

Jeg åbner dog efter aftale på

tlf.: +45 2146 9009  - bare ring!

Jeg kan være fremme i løbet af få minutter.

Venligst, Tchai Munch

Jul 2020 - Nedergade 23
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now