top of page

 

Klaus Lynggaard har en rig og alsidig erfaring indenfor kunsten at vende plader. Ned gennem årene har han spillet til alle slags arrangementer, offentlige som private; til fester og i klubber, til runde fødselsdage, bryllupper, litterære events og meget, meget andet. 
Altid med musikalsk fordomsfrihed og lydhørhed i højsædet, så hvad enten der er tale om at skabe en stemningsfuld baggrund til en arrangement eller dans til den lyse morgen, er Klaus Lynggaard leveringsdygtig.

 

1/ Det store mix

Det mest efterspurgte er Klaus Lynggaards til lejligheden sammensatte sæt, hvor der tages behørigt hensyn til arrangementets art og publikum. Her inddrages genrer og kunstnere fra de sidste 50-60 års dansemusik i et unikt mix.

 

2/ 90'erne & nullerne

Det handler om de sidste tyve års populærmusik i alle dens mange former. Det vil bl.a. sige hiphop, R&B, electronica, house, teen idols og moderne rock, inkl. numre fra såvel etablerede navne som one hit wonders.

 

3/ Firserfest

På med de spidse sko og eyelineren, lad tonerne fra Madonna, Depeche Mode, a-ha, Kliché, Madness, Prince, TV-2, Michael Jackson og alle de andre MTV-ikoner sætte gang i dansegulvet.

 

4/ "Play that funky music, white boy"

James Brown, Aretha Franklin, Earth, Wind & Fire, Abba, Chic, "I Will Survive", Donna Summer, Sly & the Family Stone og hvad de nu hed. Disco, soul og funk til en gedigen old school dansefest.

 

5/ Rock fra tidernes morgen til i forgårs

Med afsæt i 1950'ernes rock'n'roll sammensættes programmet af alt fra Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Little Richard over glam, punk og indie til Metallica, The White Stripes og Arctic Monkeys. Selvfølgelig kan der danses til rockmusik.

 

6/Jazz - hot and sweet

Musik fra før rock'n'roll-æraen; Duke Ellington, Count Basie, Leo Mathisen, Benny Goodman, Louis Jordan, Frank Sinatra, Peggy Lee m.fl. Swing, crooners, jump blues og andet fra en swingende epoke.

 

7/ Danmark

Dansk musik fra Gustav Winckler til Natasja.Trods landets uanselige størrelse, har det der produceret en stor mængde musik, der kan få folk ud på dansegulvet. Og til at skråle med.

 

 

Vedr. pris m.m., send en e-mail til: ubu232@gmail.com eller ring til: +45 2946 5810

bottom of page