top of page
Velkommen 2024

 

Det fysiske galleri, Ebeltoft Glas i Nedergade 23 er lukket.

Udsalget i december 2023 var et sidste farvel til nye og gamle kunder fra nær og fjern. Jeg er meget taknemmelig for den opbakning og hjælp jeg fik, til at gøre mit lager mindre.

Men lidt glas og nogle malerier har jeg dog stadig tilbage.  Det vil fremover kunne ses på hjemmesiden her - også hvis der kommer nye værker. Hvilket der sandsynligvis gør til foråret.

Skulle der være interesse, er man velkommen til at ringe og aftale et besøg.  Jeg har en lille arbejdsplads, hvor du kan se diverse sager i nogle mindre omgivelser (og noget tættere opbevaret).

Det kunne godt tænkes, at jeg laver et lille Pop-op event på et tidspunkt. Det vil jeg slå op på Instagram og Facebook og selvfølgelig her på siden.

Mange har spurgt om huset i Nedergade bliver sat til salg - det gør det ikke. Det er i færd med at blive forvandlet til AirBnB, og bliver forhåbentligt muligt at leje fra tidligt sommer 2024. Følg med i udviklingen på @detlillegaestehus på Instagram.

Jeg glæder mig til min nyfundne frihed og til at lege med ler og print, når lysten indfinder sig. 

Med tak for 43 gode år med glas.

The Circle of Life
Påsken varsler nye  begyndelser og forbereder os på forandring. 
Efter at have lukket mit eget galleri i slutningen af sidste år, bringer foråret nye muligheder.  Min søde nabo, Karen Nyholm, stiller en del af hendes galleri til rådighed for mine værker. 
Så jeg er tilbage i Nedergade 19!  Hvem skulle have troet....
Der er nogle nye vaser, som jeg har lavet sammen med Chris Lowry i hytten på GLAS. Han er knald dygtig og super behagelig at arbejde med. 
Der er også nogle ældre værker i Galleriet som tåler dagens lys, samt et par billeder. Galleriets åbningstider ses her.: www.karennyholm.dk

Det er også muligt at se og købe mine værker på GLAS, i deres butik med den smukke udsigt.  
plads_til_livet.jpg
IMG_1710_edited_edited_edited.jpg
bottom of page