top of page
flag_40years.jpg
Ebeltoft Glas fylder 40 år

Time flies when you're having fun!  

Søndag d. 7. juni, 2020 -  fra kl. 10 til 16.

Den 7. Juni, 1980, åbnede Ebeltoft Glas officielt i Nedergade 19. Der var flagallé, solskin, besøg af venner fra nær og fjern og sågar fra borgmesteren, som bød velkommen til handelslivet i Ebeltoft. Ja, det var tider!
Mangt og meget har ændret sig over årene, som det jo skal og bør - men 40 år er dog en milepæl, og det vil jeg forsigtigt fejre.  Jeg vil gerne give lidt tilbage til jer som har støttet og opmuntret og været der igennem 40 år, til alle jer som har gjort det muligt at overleve som kunsthåndværker i et følsomt og skrøbeligt fag.


Jeg vil give 40% rabat på alle Finns værker som stadig er til rådighed, nogle få glasskulpturer og en hel del tegninger og malerier. Forhåbentlig bliver det godt vejr søndag d. 7. juni 2020 - for så vil jeg åbne galleriet fra kl. 10 til 16.  Det bliver stille og roligt uden festivitas - som sagt, meget har ændret sig, især i år.


Samtidig vil jeg gerne takke alle leverandører, samarbejdspartnere, medier, venner af huset og andet godtfolk som har været en vigtig del af den daglige drift af værkstedet.
Og ikke mindst...TAK til  glas familien - uden jer havde det slet ikke været muligt at runde 40 år med glas og STADIG have det sjovt!

 

flag_40years.jpg
bottom of page