top of page

Aktuelt
 

På denne side vil du kunne læse om de udstillinger og særlige begivenheder som galleriet vil arrangere eller deltage i.

IMG_1710.JPG
The Circle of Life

Åbningstider i Påsken

Tjek de forskellige hjemmesider for bedst information 

www.karennyholm.dk

www.glaskunst.dk

Påsken varsler nye  begyndelser og forbereder os på forandring. 

Efter at have lukket mit eget galleri i slutningen af sidste år, bringer foråret nye muligheder.  Min søde nabo, Karen Nyholm, stiller en del af hendes galleri til rådighed for mine værker. 

Så jeg er tilbage i Nedergade 19!  Hvem skulle have troet....

Der er nogle nye vaser, som jeg har lavet sammen med Chris Lowry i hytten på GLAS. Han er knald dygtig og super behagelig at arbejde med. 

Der er også nogle ældre værker i Galleriet som tåler dagens lys, samt et par billeder. Galleriets åbningstider ses her.: www.karennyholm.dk

Det er også muligt at se og købe mine værker på GLAS, i deres butik med den smukke udsigt.  

God Påske til alle!

klokke_2022_wix.jpg
Jul i Galleri Ebeltoft Glas

1 dec. - 23. dec.: Tors. og fre.:  14:00 - 17:00
                            Lørdag:          10:00 - 14:00

kalundborg.jpg
Ebeltoft besøger Kalundborg

30 april - 19 juni 2022, Bispegården, Kalundborg

Sammen med Trine Drivsholm, Ken Zier, Trine Guld, Jette Nørregaard og Annette Bredstrup udstiller jeg på Bispegården i maj og halvdelen af juni.

Der er fernisering d. 30. april fra kl. 14:00 til 16:00 og jeg regner bestemt med at være tilstede selv.

I lang tid har jeg ikke deltaget i udstillinger, men mest koncentreret mig om det lille galleri i Nedergade. Denne invitation kunne jeg ikke sige nej til - sammen med dygtige kolleger og på et pragtfuldt sted som Bispegården...

Jeg glæder mig til at præsentere nogle af de sidste værker fra min hånd. Billeder og skulpturer som supplerer hinanden vil stå sammen med selvstændige værker.

Selvom vi ikke ses til ferniseringen, håber jeg at I vil ligge vejen forbi i løbet af sommeren. 

God sommer derude!

PICT0094.JPG
flakoner
The Emergence of Contemporary Glass Art. Recalling "VICOINTER ’83"

National Museum of Ceramics, Valencia: Dec. 16, 2021 - Mar. 27, 2022

Cerralbo Museum, Madrid: April, 5 - July, 1, 2022

When Joaquín Torres Esteban (Santa María de Nieva, Segovia, 1919 - Madrid, 1988) organized the exhibition "VICOINTER'83" and presented the works of 127 glassmakers, something really unusual in Spain took place. The success of this call, which presented works from the glassmaking tradition of 21 countries, inspired Torres even more to strongly encourage the creation of a museum dedicated to the New Glass Movement in the National Museum of Ceramics and Sumptuary Arts "Gonzalez Marti" in Valencia.

"The Emergence of Contemporary Glass Art. Recalling 'VICOINTER ’83'" will present, in two main areas, this magnificent legacy and the impact this artistic trend has had in our country.

The exhibition follows the thread of the content of Chapter III of the doctoral thesis that the curator read at the University of Valencia in 2016: Sculpture and glass: Spain (1975-1995). New Glass Movement.

The exhibition “The emergence of contemporary glass art. Recalling VICOINTER ‘83”, is curated by Cristina Giménez Raurell,

VASEN%202_edited.jpg
En Vase er en Vase er en Vase

24 april - 24 oktober 2021, Hempels Glasmuseum

Hempels Glasmuseum åbner for en ny sæson i april 2021, og i den anledning har de inviteret tidligere modtagere af Hempels Glaspris til at deltage i deres særudstilling her til sommer - 33 forunderlige, fabulerende og fantastiske vaser.

  

Titlen på mit bidrag er VASE 2.1, men arbejdstitlen var “Break in case of emergency”.  Det ville have været umuligt at gennemføre opgaven uden teknisk assistance fra Karen Nyholm og Ned Cantrell – mine dygtige naboer i Nedergade.

 

Det fysiske værk sammen med 32 andre værker må I til Nykøbing Sjælland for at opleve. 

Særudstilling 2021_final_rosa.png

Ebeltoft Glas fylder 40 år

​Søndag d. 7. juni, 2020 -  fra kl. 10 til 16.

Time flies when you're having fun!

Den 7. Juni, 1980, åbnede Ebeltoft Glas officielt i Nedergade 19.
Mangt og meget har ændret sig over årene, som det jo skal og bør - men 40 år er dog en milepæl, og det vil jeg forsigtigt fejre.  Jeg vil gerne give lidt tilbage til jer som har støttet og opmuntret og været der igennem 40 år, til alle jer som har gjort det muligt at overleve som kunsthåndværker i et følsomt og skrøbeligt fag.
Jeg vil give 40% rabat på alle Finns værker som stadig er til rådighed, nogle få glasskulpturer og en hel del tegninger og malerier. Det bliver stille og roligt uden festivitas - som sagt, meget har ændret sig, især i år.

Samtidig vil jeg gerne takke alle leverandører, samarbejdspartnere, medier og andet godtfolk som har været en vigtig del af den daglige drift af værkstedet.
Og ikke mindst...TAK til  glas familien - uden jer havde det slet ikke været muligt at runde 40 år med glas og STADIG have det sjovt!

de varmeste hilsner fra Tchai


 

JULEGLAS 2019

Lørdag d. 7. dec. kl. 10:00 - 14:00

​Invitation til Juleglas

Som et særligt tiltag i år vil jeg sammen med to andre værksteder, Nyholm Cantrell Glas og Pust, åbne for dørene d. 7. dec. til en juleoplevelse. Juleklokken 2019 bliver præsenteret sammen med andre julegodter: julekugler, lysestager og lidt juleinspiration. Mine kolleger tilbyder at I kan puste jeres egne julekugler - hos mig kan I bare puste ud!

Julehilsner fra Tchai

JULESALG 2018

Lørdag d. 1. dec. kl. 9 - 14.

Invitation til Julesalg

 

Nu på lørdag kan du forene kunstudstilling (LandSKAB) samt det årlige Julesalg.  
Gode tilbud på ældre værker samt lidt 2. sortering vil blive tilgængelige i galleriet, omend der bliver lidt trangt. 

Men vi plejer at kunne finde ud af det med lidt godmodigt julestemning. 

Jeg indstiller lige julebarometeret på rummelighed, generøsitet og velvilje - så går det nok. 

Julehilsner fra Tchai

LandSKAB

Lørdag d. 24. november kl. 12:00

Invitation

Det er med stor glæde og lidt bæven at jeg inviterer til en reception ved mit lille galleri. Udstillingen hedder LandSKAB og viser fortolkninger af dramaet omkring istidens skabelse af min hjemstavn. 

De to materialer, ler og glas, som jeg altid har elsket og dyrket med lige dele vovemod og ærefrygt, er inspiration til nogle nye værker, nye skulpturer som jeg gerne vil præsentere.

Forhåbentlig vil I tage godt imod værkerne og gerne finde inspiration til selv at besøge Mols Bjerge Nationalpark.

JULESALG 2017

Lørdag d. 2 dec. kl. 9 - 14

En juletradition er født
 

Vi var nogle glasværksteder i Ebeltoft, der sidste år valgte at afholde vores julesalg samme dag og på samme tid. Heldigvis har vi forskelligartede ting at byde på og vi henvender os til et bredt publikum, så alle var glade og julestemningen bredte sig. Det var en stor succes, som vi gerne vil gentage. Så derfor er der også i år hele fire værksteder der holder julesalg på samme dag og tidspunkt - se annoncen

Måske husker I at jeg introducerede årets juleklokke sidste år?  
Det var en klar klokke med hjerter af guld. Juleklokken blev overordentlig vel modtaget og det har været min fornøjelse at udvikle en ny og spændende Juleklokken 2017. 

Prisen for Juleklokken 2017 er kr. 415,- og så får man også et stykke glas med en dekoration som er ganske unik.  Det er den lidt eksklusive mandelgave eller værtindegave eller dette års supplement til julepynten.

Juleklokken 2017 er lavet i et begrænset oplag og hvis I vil sikre jer et (eller flere) eksemplarer, vil jeg anbefale at I reserverer.

Send en mail - tchaimunch@mail.dk - med navn og jeg vil notere jeres ønsker. 

Grib chancen:  Det er dejligt at få gaver, men det er næsten bedre at give gaver - synes jeg.  Så derfor vil jeg, i hele december, give 25% rabat på det sidste glas jeg har tilbage fra Finn

Lidt anden sorterings glas og prototyper er også på tilbud med op til 75% rabat. 

Jeg håber at vi ses i Nedergade, men hvis ikke, vil jeg hermed ønske alle en god jul fyldt med glæde og gavmildhed.

GREAT DANES

Danish glass, from modern factory design to contemporary art.

Sommerudstilling på Hempel Glasmuseum april-oktober 2017

Denmark, the land of Lego, Andersen’s fairy tales and Bang&Olufsen. The country that has become a byword for taut lines and high functionality, from furniture and household items to toys and fashion. The country where they think about design in a different way.

Danish design has been incredibly popular all over the world for decades: elegant cupboards and chairs, screen-printed textiles and wallpaper, colourful lamps and glassware. On the second-hand market the vintage culture is flourishing but besides this popular retro heritage, young Danish designers keep on creating contemporary top-class design today.

The exhibition Great Danes will bring a mix of the well-known colourful Scandinavian sixties and seventies design glass, and will also look back on the rise of the ‘studio glass’.

 

Det glæder mig usigeligt at være med i denne udstilling i Belgien.  Sammen med gode kolleger fra i dag (N.B. rigtig mange fra Ebeltoft) og ikoner fra fortiden.

 

Der er kommet et fabelagtigt katalog - se det her: Great Danes

 

Læs mere:  http://www.hetglazenhuis.be/

 

 

 

JULESALG 2016

Lørdag d. 3 dec. kl. 09 - 14

Sammen er vi stærke
 

Sidste jul dyrkede jeg nostalgien lidt - gamle nisser, gamle traditioner og minder. Men i år ser jeg fremad og er med til at starte nogle nye gode traditioner.  Efter vores ugentlige yoga time (ja, det er rigtigt, hver torsdag dyrker glasfolket yoga i den nærliggende Judo gård), aftalte nogle af os at holde det årlige julesalg samtidigt.  Det ville spare nogle annoncekroner og mindske forvirringen hos vores trofaste kunder, om "hvornår var det nu det var og hos hvem?".
Så i begyndelsen af December er der hele fire værksteder der holder julesalg på samme dag og tidspunkt - gys og glæde!
Det gør vi med sindsro fordi vi er gode kolleger - ikke konkurrenter og der er glas samt forhåbentlig kunder nok til alle. De fire sammensvorne er følgende:
 

Møhl & Drivsholm Glas, Stockflethsvej13 B
Pust Glasværksted, Strandvejen 19
Ebeltoft Glas, Nedergade 23
Nyholm Cantrell Glas, Nedergade 19

 

Så er Julen skudt lidt i gang, eller måske vil jeg hellere sige at julen ringes ind. Eller - det kimer nu til julefest....


Nogle af mine søde kolleger har hvert år produceret en Julekugle som man kan pynte op med og festliggør højtiden. Jeg vil gerne bidrage med en Juleklokke i glas i år og måske gøre det til en Juletradition.

 

ORNAMENT

Fra 22. april præsenterer Glasmuseet Ebeltoft 15 internationale glaskunstnere, der alle arbejder med ornamentik og mønstre i bredeste forstand. Jeg har udmygt accepteret udfordringen.

"Ornamentet, gentagelsen og mønstret har tidligere har haft stor betydning i en række kulturer, men er i den moderne vestlige verden mere eller mindre forsvundet fra kunsten, og lever i det store hele kun videre som ren dekoration. Men i glaskunsten er der fortsat en levende tradition for at anvende ornamentik. Med denne udstilling fokuserer museet derfor på ét af glassets særkender og absolutte styrker."

Efter at have trukket en masse stænger i efteråret med hjælp fra hyttemester, Aoife, har jeg I løbet af vinteren arbejdet i Glasmuseets hytte.

Det har været sindsygt koldt - 6 til 9 grader - idet glasovnen ikke var tændt.  Men dejligt at komme tilbage til mit gamle metier.

Processen har jeg dokumenteret med nogle fotos som I kan se på siden: Ornament under Aktuelt.

Jeg glæder mig til at vise de færdige produkter til april, når udstillingen åbner på Glasmuseet.  

Galleriet i Nedergade 23 vil til den tid have udvidet åbningstid. 

Nye Nisser i Nedergade og en enkelt Gammel!

Julestemningen smitter!

Kan I huske den gang at sneen faldt blidt i hele Julemåneden? Man byggede snemænd og kælkede og stod på skøjter til langt ud på natten. Solen skinnede fra en frostklar himmel og månen kastede diamanter ud over den frosne jord .....
Glasovnen buldrede lystigt og sjove og billige gaver hobede sig op i værkstedet.
Og som det var sket i et kvart århundrede hidtil, stod spændte, forventningsfulde kunder i kø og glædede sig til at fylde kurve og poser med unikke gaver til familie og venner.
Ak, ja - det var dengang......og for enden af den gang er der en dør, en magisk dør, som åbner sig til en genfødsel af gode gamle traditioner.Karen og Ned i Nedergade 19 har tænkt sig at udpakke arkiv, lager og flyttekasser og tilbyde herlighederne til favorable julepriser.  Ligesom i gamle dage.......

Derfor vil jeg, Gamle Nisse i Nedergade 23, også være med til at sprede glæde. 
Ganske vist har jeg ikke så meget 2. sortering at byde på - produktionen er ikke så voldsom og der er ikke trængsel på hylderne.  
I stedet jeg vil tilbyde en rabat på 25% på alt i galleriet - glas, malerier, tegninger og selv keramikken. 

Lidt frasortering til urimelige lave priser er der dog - til de tidlige - ja, det bliver svært at vælge hvor man vil stå i kø!!

Håber at se jer til en spændende dag.  ........God Jul derude ønskes af Tchai!

Glasfad til Regentparret fra Syddjurs Kommune

"Regentparret har i forbindelse med deres besøg i Syddjurs Kommune den 1. september modtaget et smukt glasfad i gave fra Syddjurs Kommune. Fadet er lavet af glaskunstner Tchai Munch.

Det smukke glasfad er lavet i farverne kongeblå, hvid, rød og guld. Den kongeblå farve i fadet symboliserer Kongehuset, mens den hvide farve symboliserer Danmarks befolkning. Mellem de to farver bugter sig et bånd i rødt og guld, som symboliserer båndet og kærligheden mellem befolkningen og Kongehuset.

De teknikker som er brugt ved fremstillingen af fadet hedder fusing og slumping, hvilket på dansk betyder sammensmeltet og varmeformet. Sammen med fadet fik Regentparret en lille bog skrevet af Finn Lynggaard, hvori han beskriver de forskellige teknikker for fremstilling af glaskunst." Se mere her.

 

MaltMarked

Efterårsferien byder på et utal af oplevelser - kom og se!

MaltMarked er en sammenslutning af lokale professionelle kunstnere, kunsthåndværkere og madnørder.

Ved Maltmarked i efterårsferien, finder du spændende lokalt kunsthåndværk, billedkunst og lækkerier til gane og øje.

Kom og nyd...

Der vil være masser af spændende stande, spise- og børnehjørne.

 

Stedet hvor det hele sker.

 

Mandag til fredag: 11-17

Lørdag:                 11-16

 

Jeg står ved glasstanden tirsdag d. 13 oktober og glæder mig til at se jer.

Ny opstilling i Galleriet

Forårsfornemmelser

Efter en inspirerende udstilling af familien, Mørch og Jørgensen, har jeg indrettet galleriet lidt anderledes.  Der er mere luft til Finns tegninger og malerier. Lyset får mere magt i rummene og glasset stråler lidt mere.

Der kommer snart flere småprodukter på hylderne til at supplerer de velkendte unikke værker der stadig findes - omend i begrænset omfang efterhånden.

Jeg glæder mig til at byde indenfor, så hold øje med åbningstiderne her på siden:

 

Åbningstider.

 

 

Invitation til udstillingen: lørdag d. 28 marts kl. 17:00 til 18:30

Det er med stor ydmyghed og tilsvarende glæde at jeg har fornøjelsen af at præsentere familien Jørgensen og Mørch i Ebeltoft Glas samlet for første gang i en fælles udstilling.

Torben var med til at starte glasafdelingen op på Skolen for Brugskunst i de tidlige 70'ere. Siden har han været en anerkendt designer for Holmegaard. 

Jytte er uddannet nogenlunde samtidig med Torben, blot på Linjen for tegning og grafik og har haft en selvstændig karrierer som grafiker samt været med til at etablere glasværkstedet ”Jørgensen & Mørch Design” i 1991 ved Fensmark.

 

Jytte og Torben er blevet velsignet med to smukke og talentfulde døtre - Karin og Therese. Karin Mørch har valgt glasset som sit medium og Therese Mørch-Jørgensen har valgt et andet metal - nemlig det ædle. Det er ikke usædvanligt at gå i forældrenes fodspor, men at det er gjort med så stor succes og med bevarelsen af egen integritet og selvstændighed er bemærkelsesværdigt.

 

Det glæder mig at kunne inviterer indenfor - både familien og i høj grad også alle der måtte have lyst til at opleve det unikke univers med glas og smykker.

 

Det ville være oplagt at kigge forbi lige efter åbningen af "DG15" på Glasmuseet.

Mere Julehygge forsætter denne weekend

Nisser i Nedergade Nitten

Da jeg ikke har den store produktion længere er jeg stolt og beæret over at Helle, Pia og Jette har lyst til at julehygge i de gamle rammer i Nedergade 19 sammen med mig. 

Alle leverer lokalt produceret kvalitets produkter - derfor også miljøvenligt og super sund økonomi at investere i. What goes around, comes around.

Som et ekstra godt tilbud denne weekend har Ebeltoft Glas lagt Finn Lynggaards malerier og tegninger frem til favorable priser.  Man kan også byde ind på nogle skulpturer - sandstøbte figurer med lys i søjlen.

Første sorterings glas har jeg i Galleriet i Nedergade 23, bare spørg hvis du er interesseret i at se på noget.

 

Velkommen til alle

Husk kontanter og julehumør.

 

Varme julehilsner fra Helle, Jette, Pia og Tchai

Julehygge med gode kolleger

Smag inviterer alle til Julemarked 

lørdag d. 6. december kl. 10.00 - 17.00.

Det bliver et julemarked med lokale kunsthåndværkere og producenter som hylder madglæden i samarbejde med bl.a. MaltMad og Molbordet. 

Boderne der repræsenteres til Julemarkedet på Smag er:

Molbordet ved Lille Rane Ladegaard, Mols Kafferisteri, Woodshade, Smag m.fl.

Havhaverne ved Jørn Christensen

Keramik ved Jørgen Hansen

Glas ved Tchai Munch

Kurve ved Bent Vinkler

Maleri ved Ulla Lundsgart

Lyskunst ved Xenia Lassen

Fotos ved Jakob Vinkler

Gaveindpakning ved Marianne Hansen 

MaltMad med bl.a. brændte mandler ved Dennis Lehrer 

Glögg og musik ved Max Bering 

Friske beignets aux pommes ved Frans Van Der Woude (kl. 13.00 - 15.00)

 

Kl. 18.00 inviterer Smag på fællesspisning 

hvor man kan få et godt måltid mad for 100 kr.

Der vil være underholdning med fantastiske julehistorier fortalt af Carsten Islington. 

Husk varmt tøj, da vi har udendørs aktiviteter.

 

Vi glæder os til at gå julen i møde med dette julemarked og 

håber at se høj som lav.

 

Glædelig Jul.

 

Vi forbereder os til vinterhi og har brug for at fore hulen med yndlings farver og stoflighed.

Når folk kommer ind i galleriet og beklager at de ikke har plads til mere på hylderne, plejer jeg at gøre opmærksom på den japanske tradition med at stille glasset frem om sommeren og keramikken om vinteren.

Det kølige, glatte udadvendte glas overgiver pladsen til det sanselige, omsluttende slægtsmateriale - leret - når temperaturen falder.

Men hvorfor ikke give plads til begge?....det er rart at være rummelig. Glas og keramik er tæt forbundne og klæder hinanden som salt og peber, olie og eddike ...som sommer og vinter.

Kontraster er spændende - kontraster leverer spænding.

Så her er lidt inspiration til hulen.

 

Se en liste med priser over de fine små værker fra Lindform Design her.

 

Glas, keramik og fine tegninger - bliv inspireret til julegaven allerede nu i Nedergade 23, Ebeltoft. Der er udvidet åbningstider i uge 42.

 

Lune eferårshilsner fra Tchai

Please reload

Fuglene kvidre, vinden hvisler og planterne lover guld og grønne skove....

 

EVERYBODY'S TALKING ABOUT IT....FORÅR!

 

I Nedergade 23 taler Finns dejlige damer til fantasien.

 

Skønne skitser af frodige damer der siden blev til sandstøbte figurer i klart og blåt glas.

Mindre kan også gøre det. Små vaser til små blomster - lige fra jorden til bordet.

Hvad der før var julehygge bliver nu til forårsbebudere - og til Påske kan de også bruges til salt til æg og til chokolade.....eller lige hvad du har lyst til.

 

Forår er lig med fornyelse. Begynd med at friske vægge og vindues karme op - man bliver så glad.

Kom forbi Ebeltoft Glas og bliv inspireret.

Både kontanter samt kort modtages.Tag venner og bekendte med!

Hold liv i de små butikker i Ebeltoft.

 

Optimistiske forårs hilsner fra Tchai

 

Vinden raser, vandet stiger og mørket trænger sig på....Tid til at tænde et lys!

 

Åbningstider i december 2013:

d.11 til d.13 samt d.18 til d.20: kl. 14:00 - 18:00

lørdag d. 14 samt d. 21          : kl. 10:00 - 14:00

 

Jul er lig med forkælelse og opfyldte ønsker!

Flotte gaver til under træet finder du i Nedergade 23 - både glas og malerier.
Lidt 2. sorterings glas er der også.
Prøver og frasorteringer...
Både kontanter samt kort modtages.

Tag venner og bekendte med!
Hold liv i de små butikker i Ebeltoft.

Hjertelige julehilsner fra Tchai.

HVAD:           Præsentation af glas og musik -                             Den Lille Havfrue

 

HVOR:           Ebeltoft Glas, Nedergade 23,

                      8400 Ebeltoft

 

HVORNÅR:   Fredag d. 9. august, 2013.

                      Kl. 16:00 - 19:00.

PRÆSENTATION :   MUSIK - EVENTYR - GLAS

 

Det er med stor glæde at jeg kan præsentere en verden af musik som ledsagelse til nogle værker, jeg har lavet her i forsommeren. 

Hanna og Edward Broadbridge har gavmildt skænket en CD til hver bowle/vase der har havfruen som motiv.                                                   Læs mere om musikken her.

Glasmuseet har i år en stor tematisk udstilling - den hedder OCEAN - og har inspireret mig til at lege med tanker omkring havet og givet mig lyst til at overføre disse tanker til glas.  Jeg oplever, at jo længere man dykker ned i det gavmilde element, jo mere forundret og betaget bliver man - ligesom med glasset.

At vælge et liv som kunsthåndværker udi glas har lige så mange udfordringer som at elske det uopnåelige. Om så vi levede evigt, kunne vi ikke blive færdige med at udforske mulighederne.  Og hvor meget skal man ofre for drømmen?

                                                                                        Se mere om processen her..

 

Havfruen, som har givet stof til drømme og eventyr, lever i  det flygtige membran der deler fantasi og virkelighed, luft og vand, kunst og kontanter...og hun er på besøg i Ebeltoft.

 

Kom og hør musikken og se de færdige værker. Vi byder på en lille forfriskning og lidt mundgodt. Vel mødt!

Invitation til

 

"LIFE IN SPLIT SECONDS"

 

Tristan Stedman viser hvordan han oplever livet i

et split sekund - eller hvordan livet splittes op i sekunder...eller....

Kom selv og se! Tris har fanget MIN opmærksomhed -

jeg håber han fanger jeres!

Skal I ud og gå en tur i Ebeltoft i Påsken?

Så kig indenfor - der er åbent både torsdag, fredag og lørdag.

Og der er stadig OCEANER af glas samt fine akvareller og akryl malerier af 

Finn Lynggaard. 

Oceaner af glas....

Lørdag 23. marts åbner Glasmuseet sommerens store gruppe-udstilling  OCEAN, med værker af 12 internationale kunstnere, der alle på hver deres måde er inspireret af havet.

Ebeltoft Glas blev også inspireret og viser værker der relaterer til havet omkring os...og vand i al almindelighed. Der er åbent Lørdag fra 10 - 13.

Der er stadig fine værker af Finn Lynggaard til salg og i dagens anledning giver jeg

10% rabat.
Her er chancen for at erhverve sig noget uerstattelig før turistsæsonen begynder.

Skal du til Ebeltoft d. 23 februar 2013?

Der sker nemlig en hel masse spændende lige nu i den lille købstad:

Glasmuseet har hele tre udstillinger at byde på - inspirerende og opløftende i denne kolde og mørke tid.
Jette Christensen er ny forpagter i Glascaféen - jeg vil anbefale hendes tapas på det varmeste!
Pia Nissen er begyndt som hyttemester i museets arbejdende værksted - velkommen til Ebeltoft igen, Pia.
Glasmuseets Venner har Generalforsamling i sognegården - fra kl. 13:00. Så hvis man parkerer  ved Sognegården, er der blot 2 minutters gang til det lille Galleri i Nedergade 23.

Ebeltoft Glas er åbent fra kl. 10:00 og jeg byder velkommen til alle.

De fineste Julekugler af Jeannet Iskandar

De koster kun kr. 160,- stykket. Flot og holdbart kunsthåndværk der kan gå i arv til de næste generationer. Måske en idé til mandelgaven? Start en god tradition i år ...

Julesalg - uge 49

Så smider jeg noget brænde i ovnen (altså Morsø ovnen), varmer en spand gløgg og håber på at se rigtig mange til JULESALG.


Galleriet vil også være åbent: I uge 50 og 51:  
Lørdag: 10:00 til 13:00

Efterårsferie - uge 42

I hele Ebeltoft er der fest og ballade. Ebelfestivalen involverer hele byen i en række spændende aktiviteter. www.ebelfestival.dk​Besøg det lille galleri og bliv inspireret. Se åbningstider HER.

Tusinde tak!Kære venner,

Jeg vil gerne takke alle I søde mennesker som kom og ønskede mig tillykke til min lille reception i Ebeltoft Glas. Tak for blomster (samt vase dertil), chokolade, oliven, salt, jordbær, eddike og vin - rød, hvid, hed og sprudlende!

Tak for al den hjælp jeg fik til at forvandle Nedergade 23 til et lille galleri - hjælp med at male, at skrue, at pudse, at hamre, at løfte, at bære, at flytte, at feje, at luge og ikke mindst at hejse flag!

Af hjertet tak fra Tchai.

bottom of page